torstai 31. maaliskuuta 2016

Jotain rajaa sentään

Jekaterinburgin asukkaat ovat hyvin tarkkoja siitä, että he asuvat pikemmin Euroopassa kuin Aasiassa, ja nimenomaan Uralilla: Siperia on kyllä lähellä, mutta siellä asuvat ihmiset ovat selvästi enemmän maalaisia. Tämän erottelun kunniaksi parikymmentä kilometriä Jekaterinburgin ulkopuolelle on pystytetty massiivinen monumentti merkkaamaan sitä kohtaa, jossa Eurooppa jää taakse ja Aasian loputtomat tasangot alkavat. Urhoollinen sankaritoimittajamme lähti reportaasimatkalle, joka oli täynnään epäilyksiä, pettymyksiä, huijauksia ja lopulta virvoittavia onnistumisia.

Olkaa hyvä:




Jos teitä pyydetään viemään joku "obeliskille", kumpi näistä vastaa sanaa paremmin?
Tästäkin huikeasta seikkailusta selvittiin vain lompakko puolella tuhannella ekstraruplalla laihtuneena. Taksikuski, tuo oveluksista nokkelin, myös parkkeerasi aina mahdollisimman kauas kohteista, että kävelyyn menisi aikaa ja mittari raksuttaisi. Aika velikulta.
Kuvatodiste luvattomasta rajanylityksestä.
Ja koska kaikki coolit mukulat haluavat instant-kuvavirtaa kaikkialta, missä kuljenkin, kannattaa ehdottomasti tsekkailla Snapchat-tiliäni. Julkaisukynnys on Mariaanien haudan kohdalla, ja säkenöivä huumorintajuni saa hymyn siperialaisen verovirkailijankin huulille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti